zaterdag 11 juni 2016

                                                  Verhuizen??

 

Pfff, ik dacht er staan zoveel huizen te koop... appeltje-eitje.
Maar wat is dat moeilijk zeg. Het ene huis vind Jan leuk en ik niet... En andersom is natuurlijk ook het geval.
Zelf ben ik gek op een oud huisje, klein boerderijtje met balken en een open haard of houtkachel. Een huis waar je nog wat aan kan veranderen.
Jan houdt meer van een strakke kant en klaar woning.
2 jaar zijn we al aan het kijken. Vorig jaar zag ik mijn droomhuis, helemaal naar mijn zin. Jullie raden het al Jan vond er totaal niets aan. En dan maar weer op zoek naar het volgende huis. 2 weken geleden vonden we dan eindelijk  in Driebergen ONS droomhuis. Alletwee waren we er weg van. Dus voor de vrijdag een  afspraak gemaakt bij de makelaar. In gedachten was ik het al helemaal aan het inrichten. We wilden net naar Driebergen rijden kregen we een telefoontje van de makelaar ggrrr. het huis was verkocht. 

En nu.... hebben we een besluit genomen we blijven gewoon hier. Wat geeft dat een rust zeg. Ineens maken we weer plannen voor ons huis. Na de vakantie gaan we aan de slag we hebben er weer zin in. En ineens ga je je huis meer waarderen want wat wonen we hier mooi. En de huiskamer met die rare hoekjes waar ik niets mee kan, ach dat is gewoon een uitdaging. Wat maakt het uit dat het voor ons te groot wordt en  uit 3 verdiepingen bestaat? 

Deze foto's heb ik uit het Utrechts archief gehaald. Maar het is wel ons uitzicht. 

Tja niets veranderlijker dan een mens (een gelukkig mens)


Jan heeft in de schuur nog een apart ding gevonden wat hij weg wilde gooien. Maar ik heb het mooi nog even ingepikt kan altijd nog weg. Voorlopig staat het leuk zo.


Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend

Lieve groet Anneke