zaterdag 14 november 2015

Allereerst wil ik een kaarsje branden voor alle slachtoffers die de vreselijke terroristische daad niet overleefd hebben. Wat  een groot verdriet voor alle nabestaanden. Ik zat vanmorgen verbijsterd te kijken naar de vreselijke beelden.'
Ik had grote twijfels of ik wel een post zou plaatsen vandaag. Is het wel gepast? lekker belangrijk die sfeerfoto's van mij die ik wil laten zien. Maar ik doe het toch omdat ik het belangrijk vind dat we gewoon doorgaan.
Gisteren mailde Benita van De Wemelaer me dat er een stukje over mijn huis in De Wemelaer stond. Ik was daar best wel trots op.  Ik wil dan ook iedereen bedanken voor de lieve reacties

die ik heb mogen ontvangen.
Van de week ben ik ook nog even bezig geweest in huis. Hebben jullie dat ook dat als de zon door de ramen schijnt je ineens ziet hoe je ramen er uitzien. Dus ik ben lekker aan het soppen geweest en weer even wat veranderd in huis.


                        Dit is een stukje van de voorkamer (even mijn schone ramen laten zien)


                                                        En hier een stukje van de achterkamer.
                                                        Onze poes Gikje wilde  er perse ook op.

Naast de bank staat dit tafeltje. Wij hebben hem zo gekocht met de blokjes onder de poten.
Die blokjes zitten echt muurvast je moet een sterke jongen zijn om die er schadeloos  onderuit te krijgen. Maar de hoogte is prima dus we laten het zo zitten. (Een tafeltje met een verhaal)


Ik heb nu de trog met afwerpstangen en de ons zo bekende takken op tafel staan,


En dan iets waar ik zo van baal de kleur van de wand zien jullie het verschil? het is dezelfde kleur als bij de bank. Maar wat ik ook probeer zowel de muur als de kast krijg ik er maar niet mooi op. 
ggrrr. Ook op de foto van De Wemelaer is die niet goed in beeld. Mijn schuld hoor want ik heb hem zelf gemaakt. Maar leuk is het niet.
Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend. En heet de nieuwe volgers welkom fijn dat jullie je aangemeld hebben. 

Liefs Anneke