woensdag 16 december 2015


Ik hoop niet dat ik iemand kwets of irriteer maar Kerst ik heb er zo weinig mee. 


In november en december bereiden veel mensen zich voor op de feestdagen. Want de decembermaand is een gezellig drukke maand. Sinterklaas, kerstmis en oud op nieuw. Ik doe daar ook dapper aan mee hoor omdat ik een gezin heb en een kleinzoon. En voor de meeste mensen behoort dit een gezellige maand te zijn. Maar er zijn ook mensen die ontzettend opzien tegen de feestdagen, en met name de kerstdagen. Misschien bestaat Kerstdepressie?? ik weet het niet. 
Wij gaan die dagen heerlijk naar het boshuisje toe  en daar krijgen we gezellig aanloop van onze dierbaren. We eten gezellig en kletsen en drinken. Vooral buiten komt veel verlichting te hangen. dat staat ook heel sfeervol. Verder zag ik in het blad Landelijk Wonen een heerlijk dik gebreide plaid op een bank liggen heerlijk leek me dat.
Ik heb wat dikke lichtgrijze wol gekocht en ben aan het haken geslagenen nu ligt hij heerlijk op mijn bank en kan ik er lekker in wegkruipen met koude avonden.

Ik wens iedereen een heerlijke maand toe en hoop volgend jaar weer van jullie blogs te mogen genieten. Ik wil iedereen bedanken voor al de lieve reacties op mijn blog en ben heel blij met mijn nieuwe volgers.  

TOT VOLGEND JAAR

LIEFS

Anneke