zaterdag 8 november 2014

Afgelopen dinsdag stond er  bij mijn buren een grote container. Mijn buren  zijn mensen die al tegen de negentig lopen en eigenlijk helemaal niets meer aan hun huis doen.  Ze hadden al verschillende flinke lekkages gehad,  Dus dat moest voor de winter verholpen worden. Bouwvakkers liepen het huis in en uit. Herkennen jullie dat ook,  dat je toch nieuwsgierig bent wat er zoal weg wordt gegooid. Nou het was troepie roepie helemaal niets. Maar toch heb ik er iets uit gehaald. Een oude kromme dikke plank. Eerlijkheidshalve moet ik zeggen Jan heeft hem er uit gehaald.
Daar kon ik wel wat mee. Maar waar ik hem ook neerlegde  hij was te lang en had niet de uitstraling die wij toch wel heel graag willen.
Aan Jan heb ik gevraagd of hij er een stukje af wilde zagen ….... en nog een stukje pfff.  Hoor je hem al mopperen? Hij heeft de overgebleven stukjes  onder de plank gestroefd en ik had wat ik wilde.  


                                                           In zijn eenvoud zo mooi.

                                                    Je ziet hier ook hoe krom en dik de plank is. 


Dit vind ik nou het leukste, iets wat je zomaar vind helemaal voor niets. Ja zweetdruppels van Jan.
maar zo iets eenvoudigs en toch zo leuk. De plank staat bij ons in de vensterbank te pronken.
Vrijdag zijn we even bij Seizoen en Stijl geweest. Ik had  al een halfjaar een cadeaubon liggen dus het werd tijd om daar wat voor te gaan kopen. Ik heb dat toefje gekocht en de kandelaar. 
Ik ben weer helemaal blij. 
Ik wens jullie een fijn weekend.
Lieve groet Anneke