zondag 24 augustus 2014

Na 5 weken in ons boshuisje geweest te zijn, zijn we vandaag weer thuis.  Heerlijk om weer thuis te zijn hoor.  Ik hoop dat jullie een fijne vakantie hebben gehad. Jan en ik hebben het heerlijk gehad. Het enige minpuntje was dat het internet  een ramp was. Af en toe had ik een paar minuten even contact maar dat was het dan ook. Maar deze week ga ik jullie blogs weer gezellig lezen.  De eerste week van de vakantie doen we nooit zoveel. Ik kan me  moeilijk concentreren , zelfs lezen lukt me dan  niet zo goed.  Ik slaap vooral veel.
Maar de  2e en 3e week hebben we veel gefietst en gewandeld. De omgeving is hier zo mooi. We hebben veel boswandelingen gemaakt


Zo mooi zomaar in het bos een klein vennetje.


en prachtige zandvlakten 

En natuurlijk ook even uitrusten op de wortels van de bomen. We hebben daar heerlijk onze  lunch gebruikt.En dan heerlijk gefietst en gewandeld over de hei die prachtig in bloei staat. 


Wat is Nederland toch mooi.

De laatste 2 weken waren wat minder qua weer. En ik noet je zeggen dat verveelt snel hoor.
Dus ...... ja sorry dames ik ben bij de kringloop geweest. En heb tegellijm gekocht. Ik had zo iets . ik wil het ook wel gaan proberen dus mensen die het niet willen zien hi hi gauw naar beneden   scrollen.


De vaas heb ik gekocht voor 2 euro.


En zo is die geworden. Dus ik ben best wel trots op de vaas. 

En nu ik eens langs bij jullie.
Een fijne week.
Liefs Anneke