zondag 29 september 2013

DAGJE ER OP UIT

Samen met mijn broer gaan we nog wel eens een dagje er op uit. Gewoon lekker op ons gemakkie  rijden en dan (natuurlijk) leuke winkeltjes bezoeken.
Ik wist dat José van Seizoen en Stijl afscheid nam deze dagen dus vond ik het wel zo aardig om haar even gedag te zeggen. Ik kwam  altijd heel graag  in haar winkel en ze heeft me altijd goed advies gegeven.  Onderweg naar de winkel toe kwamen we bij zo'n mooi stukje natuur terecht dat ik dat toch even met jullie wil delen
 Enig die paardjes he? En dan dat prachtige landschap er achter. De paarden werden zo nieuwsgierig die  kwamen meteen naar ons toe.


En dit paard wilde natuurlijk ook even op de foto.
Wat een prachtige omgeving is het toch, we waren er stil van.
 
Maar bij  Seizoen en stijl werden we gastvrij  onthaald met een drankje en een hapje. We hebben  natuurlijk even in de winkel gekeken of er nog iets leuks was, maar helaas voor ons,  veel was al verkocht. Ik heb wel een mooie tak gekocht met oranje besjes en een plank. Die laat ik in mijn volgende blog wel zien. En toen nog even langs De Stamkamer gereden. Daar zie je ook altijd zoveel moois. Ik zag een houten bak die ik erg leuk vond maar ik besloot hem niet te kopen. Op een gegeven ogenblik is je huis vol ,  tenslotte moet je er wel een plekje voor hebben he?  We besloten ergens te gaan  lunchen en  hebben  heerlijk buiten in de zon te gezeten. Zien jullie die reiger op de achtergrond die had duidelijk wel zin in een kikker daar waren er wel tientallen van.

 
En kennen jullie dat?  Die houten bak die ik gezien had liet me niet meer los, k vond hem zo leuk. Waar werd de bak voor gebruikt?  Wat is het precies?  Hij speelde tijdens de lunch maar door mijn hoofd. 
Misschien kon ik hem wel op de tafel zetten?.... Samen met mijn broer overdachten we waar die wel niet allemaal kon staan. En ja misschien raden jullie het al..... We zijn die bak gaan halen hi hi.


  Zucht waarom val ik toch altijd op grote dingen. Want op de tafel stond ook al die grote vijzel (waar manlief bij thuiskomst een mooi herfstboeket in had gezet. En mijn mooie takken in de kliko had gegooid. Volgens hem was het toch echt dood hout WAH.

Maar jullie zien wel alletwee op tafel,  dat gaat niet, dus wissel ik het af en toe maar eens af. Voorlopig zien ze mij  niet meer in die leuke winkels hi hi. Als de bloemen uitgebloeid zijn gaat de vijzel een poosje naar zolder.
Ik wens jullie allemaal nog een fijne zondag toe. En wil de nieuwe volgers van harte welkom heten. Gezellig dat jullie me bezoeken.
Liefs Anneke