maandag 3 juni 2013

Een druk en heerlijk weekend


Mijn buren hebben plannen om over een poosje het huis te koop te zetten. En zijn  druk bezig de schuur alvast leeg te halen. Ze hadden grof vuil gebeld. En ik zat op mijn gemak te kijken wat er zoal het huis uit ging. (je weet maar nooit he?)  4 afschuwelijke houten tuinstoelen een tafel en nog veel meer troep stonden op de stoep te wachten om opgehaald te worden. Ik zag een kandelaar die ik best wel leuk vond,  dus ik ging even kijken wat er allemaal lag.  Die stoelen waren eigenlijk zo gek nog niet maar om dat allemaal te gaan schuren zag ik ook niet zitten. Tja wat doe je dan. Ik ging weer naar binnen en zag dat er toch wel wat belangstelling  voor was. En ik begon een beetje nerveus te worden. Want misschien was er best nog wel wat van te maken. Ik weet niet wat me mankeerde..... maar ik ben samen met een "mopperende Jan" ze toch gaan halen. En vrijdag hebben we alle stoelen in de auto geladen op weg naar de camping. (zie je ons al zitten met een bomvolle auto)?
Daar hebben we alle losse delen geschuurd en  met een sterk ontvettingsmiddel (MARC heet het) ingesmeerd en geverfd. En zie hier het resultaat

Op één dag  hebben we alle 4 de stoelen geverfd ,  alleen de tafel moet nog gedaan  worden. De kleur lijkt blauw maar geloof me het is licht grijs. Wat een verfje al niet kan doen he?

Zaterdag zijn we ook nog even naar de fair in Putten geweest.  Daar stond Jose van Seizoen en Stijl met prachtige spullen. In mijn volgende blog laat ik zien wat ik allemaal bij haar gekocht heb.

Een lieve groet Anneke