woensdag 4 december 2013

Eindelijk kan ik weer bloggen. Ik heb nogal wat problemen met mijn computer gehad, daardoor kon ik helaas  niet direct op iedereen reageren.
Vaak kun je je woonkamer op verschillende manieren inrichten. Maar ik ben best vaak aan het schuiven geweest maar veranderen...... dat zit er niet in. Ons zitgedeelte is vrij breed en het eetgedeelte is erg smal. Je kiest dan toch voor ruimte bij het zitgedeelte. Dus de kamer blijft zo.  maar ik verander natuurlijk wel de accessoires in huis.
Zo viel me op dat ik wel erg veel potten in huis heb. Ik val in winkels altijd voor schalen, potten en kaarsenstandaards. Ik zal jullie een kleine verzameling potten laten zien.Hebben jullie nog even hi hi?Afgelopen zaterdag hield De Stamkamer open huis en ja hoor daar ging in weer. Ik viel voor een mooie verweerde pot in De Stamkamer.  

Nu heb ik er even witte hyacinten ingezet, maar straks ook leuk met noten toch?

We zijn ook nog even langs Seizoen en Stijl geweest en hebben toch de eetkamerstoelen van Hoffz besteld. Het bleef toch onze eerste keus en ik ben er zo blij mee.  Wat wordt je daar toch altijd vriendelijk geholpen.

Waar ik ook zo blij mee ben,  zijn m'n nieuwe volgers  ik heet jullie hartelijk welkom en hoop op een leuk contact. 
Ook nog even een foto van onze aanloopkat die het duidelijk steeds meer naar z'n zin heeft bij ons. Hij neemt
steeds onze bank in beslag. 
Ik wens jullie allemaal nog een fijne week.
Liefs Annele