donderdag 20 juni 2013

K R A N S gewonnen

Vorige week was/ben ik de geluksvogel die bij Seizoen en Stijl een krans gewonnen heeft. Jullie begrijpen mijn ongeloof en blijdschap. Ik keek dan ook vol verwachting  uit naar de krans,  zoekend waar ik hem neer zou kunnen zetten. Ergens heb ik  in  blogland een standaard  voor een krans gezien,  maar helaas weet ik niet meer welke blog dat was,  want om hem  in de vensterbank te zetten is ook prachtig. Sorry ik dwaal af.
Gisteren kwam ik thuis en daar stond een enorme doos in de gang,   ik voelde me net een kind,  zo blij was ik. Dus vol verwachting hebben Jan en ik de krans uitgepakt. Echt je krijgt me niet zo gauw stil maar nu was ik het. Zo mooi is die


Het is een krans gemaakt van mooie natuurlijke sobere materialen.


Ik heb hem op de schouw gezet daar vind ik hem erg mooi uitkomen.
Ik wil dan ook José eigenaresse van Seizoen en Stijl en Lia heel hartelijk bedanken voor deze prachtige krans.
Ik moet toch nog even iets zeggen hoor. Terwijl ik foto's aan het maken was rook ik een eigenaardig brandluchtje en zag tot mijn grote ontzetting een rookwolkje uit de krans komen.  Ja hoor  had ik bijna geen krans meer...... (dat zou korte pret geweest zijn)  Er was even paniek in de tent Jan met de krans rennend naar de kraan. Maar gelukkig is de schade beperkt gebleven op een paar takjes na. Dus één kant van de krans is ietsje grilliger dan de  andere kant,  die heb ik ietsje bij moeten knippen hi hi.

Ik ga heerlijk van mijn krans genieten en wens jullie allemaal een heel (zonnig???) weekend.
Liefs Anneke