zaterdag 15 maart 2014

Ik zag dat het al weer een paar weken geleden is dat ik iets gepost had. Druk druk druk. Ineens is er weer een  week om, kennen jullie dat? Ik lees wel al jullie berichtjes en geniet van jullie blogs en reageren doe ik ook hoor.  Ik wist gewoon even niets te melden. Ik ben deze week wel  aan het oefenen geweest  met mijn fototoestel en heb veel adviezen van mijn bloggenoten gekregen. Dank jullie wel daarvoor. Maar mij ontbreekt het aan geduld. Ik zou zo het toestel een gooi gegeven hebben.
Ik kan er gewoon niet goed mee omgaan. En dat moet ik maar accepteren hi hi. Maar toch heb ik wel weer wat foto's genomen. Geef de moed niet op)
Deze foto heb ik in een donkere hoek van de kamer genomen. Het schaaltje staan op de schouw. 

Ik ben helemaal weg van het houten schaaltje.  En het oude paneeltje vind ik er wel leuk bij staan.
Samen met Jan hebben we de foto's van het schaaltje bekeken maar deze vonden we alle twee het beste gelukt. 

Boven de schouw hebben we een houten hertenkopje hangen. Ik vind de echte hertenkopjes erg mooi hoor maar ik vind het moeilijk om er zelf één boven de schouw te hangen. 
\


Deze week hebben we ook veel aanloop gehad en die namen deze potjes mee ik vond ze wel grappig staan op mijn tafel. Zien jullie dat mijn muur nu wel een heel andere kleur heeft als in mijn  vorige post?  Toch blijft dat groen de overhand hebben. Terwijl het echt GRIJSgroen is.  Maar nu genoeg gezeurd erover. 

En zo'n foto is ook al vaak voorbijgekomen maar volgens mij heb ik hem nu wat beter op de foto staan. 


We zijn ook al twee weekenden heerlijk met onze tuintjes bezig geweest heerlijk de tegels geschrobd 
het onkruid tussen de tegels gehaald. En onze potten weer schoongemaakt. En natuurlijk, zoals volgens mij iedereen,  nog  naar het tuincentrum geweest en bakken violen gekocht. Zelf vind ik de witte het mooist maar manlief wilde wat kleur in ons tuintje. Ik moest wel lachen toen wij bij het tuincentrum aankwamen leek het wel of de violen gratis waren.  Karrenvrachten violen gingen de auto's in,  het was zo'n vrolijk gezicht.     Zodra de zon tevoorschijn komt krijgen de mensen er weer zin in. Mijn oog viel op deze violen  ik had ze  nog nooit gezien en vond ze zo mooi. Maar helaas iedereen was ons al voor geweest en er stonden nog maar 6 viooltjes.   Yes die waren voor mij.  Het hartje was diep paars en de buitenrand heel lichtblauw. We hebben ze  op ons bankje  voor gezet.


En dit bakje achter gehangen.
Maar  ons achtertuintje helemaal vol violen hoor. 

Inmiddels  zie ik op de klok dat de zaterdag  al weer om is,  dus ik wens jullie allemaal een fijne zondag toe. 
Ik wil iedereen bedanken voor jullie lieve reacties op mijn vorige blog. Ik kan daar zo van genieten.

En ik ben blij met de nieuwe volgers. Ik heet jullie dan ook hartelijk welkom. Ik heb al een kijkje op jullie blogs genomen en heb veel mooie dingen gezien. Ik hoop dat we gezellige contacten hebben met elkaar. 
Een lieve groet Anneke.