zondag 21 april 2013

Een tuin zo klein als een postzegel

Eerst wil ik jullie even laten zien wat ik voor mijn verjaardag heb gehad. Ja die  heb ik ook al zo lang, hoor ik jullie denken. Maar ik had hem nog niet en Jan wist dat hij hoog op mijn verlanglijstje stond.
Ik zal er niet teveel aandacht aan besteden want ze zijn al zo vaak voorbijgekomen maar vooruit ééntje dan.

En vorige week waren we in Driebergen en daar zag ik dit hekwerkje staan.

We hebben net een heel klein muurtje waar hij mooi kon hangen.

Maar nu ons tuintje. Een tuin zo klein als een postzegel. Dus wij hebben hem niet volgestort met ZOAB maar geprobeerd er iets leuks van te maken.
Ik moet er wel even bijzeggen dat alles nog gesnoeid moet worden hoor. Dus klachten ander loket hi hi. Omdat de tuin zo klein is hebben we geprobeerd er twee kleine kamertjes van te maken. Dit "achterkamertje" ligt een tree lager dat de voorkant.  Hier hebben we een grote spiegel opgehangen.

Eén van de spiegels zie je in de linkerhoek. Op de voorgrond zie je nog aan beide kanten 2 hekwerkjes staan daar groeit de klimhortensia tegen aan. Door die afscheiding en dat kleine trapje zijn het echt 2 ruimtes geworden.  Dit is dus ons achterkamertje en dan gaan we nu met één stap naar de voorkamer.

Je ziet dat daar ook een spiegel hangt. En je ziet  een klein stukje van ons waterfonteintje in de spiegel.


 Tja dat is het dan eigenlijk wel helaas. Nog even een blik op de overkant.
 De Annabel die achter die potten staat  is nu natuurlijk helemaal gesnoeid dus zomers is dat wel even een ander gezicht. Aan de kant van de fontein staat een klimhortensia en het groen wat "nodig gesnoeid"moet worden is Hedera en Kamperfoelie. En nu is het nog wachten op de éénjarigen he?
Zeg eens eerlijk zijn jullie wel eens zo snel door een tuin(tje) gelopen?
Ik wens jullie nog een hele fijne zondag. En degene die het op dit moment moeilijk hebben wens ik heel veel sterkte toe.
Liefs Anneke