zaterdag 2 februari 2013

Hebben jullie dat ook gehad dat je een paar weken geleden werd verrast doordat WLS al in de winkel lag? Veel vroeger als gedacht? Nu heb ik altijd een rare gewoonte. Het eerste wat ik doe is, als ik het blad zie, kijken wanneer komt het volgende blad weer? Maar ik heb geen datum kunnen vinden. En soms laat ik hem wel dag ongezien liggen, gewoon zonde om al te kijken en me dan verheugen op het moment dat ik heerlijk alleen ongedwongen kan kijken. Nu liep ik gisteren bij de AH en wat schetste m'n verbazing daar lag de nieuwe Landelijk Wonen. Dus hebberig als ik was ging hij meteen in mijn boodschappencar. Ik vond het wel vreemd natuurlijk omdat hij 1 x in de twee maanden verschijnt maar ik was te blij met mijn blad.
Ik moet zeggen het is geen onaardig blad hoor. maar het is niet de WLS. Maar toch vond ik het een instinkertje. Ik wil ook nog even een foto laten zien van een trog waar ik normaal m'n geweien in heb liggen maar nu voor de verandering wat groen in gedaan. Het was weer moeilijk hem op de foto te krijgen omdat hij nogal groot is. Maar ik wilde hem toch aan jullie laten zien. Er naast staan 3 sfeerlichtjes gemaakt van hoorntjes. s'Avonds als ze branden geeft het een heel gezellige sfeer.
Ik wil iedereen bedanken voor de lieve reakties op mijn vorige blog. En ik wil ook graag Alie bedanken voor haar leuke reakties. Alie ik heb al verschillende pogingen gedaan om je blog te bekijken maar op de één of andere gekke manier lukt het me niet op je blog te komen. Lieve groet van mij Anneke