donderdag 6 juni 2013

FAIR IN PUTTEN

Dit weekend waren we op de camping in Doorn. Zondag was onze trouwdag en Jan wilde een mooi sieraad voor me kopen. Maar ik ben zelf niet zo van de sieraden, wat ik heb,  draag ik ook altijd. Maar ik vind een kado altijd leuk natuurlijk dus wilde ik eens kijken bij Seizoen en Stijl. Laten ze nou toevallig met 3 kramen in Putten  op de fair staan hi hi.  Dus zijn we zaterdag  naar  Putten geweest. Het was een kleine maar gezellige fair. Alleen jammer dat het weer niet zo meezat. Ik vind dat altijd zo sneu voor degene die een kraampje hebben. De 3 kramen van Seizoen en Stijl waren echt geweldig. Wat hadden ze weer een mooie spullen.  Prachtige potten,  houten meelscheppen noem maar op. Maar mijn oog viel natuurlijk weer op iets groots natuurlijk. Een soort trapje dacht ik of zo'n baar waar de kaasdragers in Alkmaar mee lopen. Na wat wikken en wegen en het vriendelijke advies van Jose gingen we overstag.  Hij staat zo mooi en stoer te wezen bij ons thuis maar .........

na ik weet niet hoeveel foto's genomen te hebben kwam hij zo tevoorschijn. Helaas is het zo moeilijk om hem er goed op te krijgen.


Op de foto lijkt hij wat iel en het plaid lijkt wel roze maar het is een bestorven kleur roze (ooit eens bij Hoffz gekocht.)  Jose vertelde iets over de " draagbar"  vroeger  werden daar de varkens opgedragen.  (slik).


Maar ik heb nog wat gekocht 2 oude deurpaneeltjes. Ik heb ze aan de kop z'n kant boven de tafel gehangen en echt ik ben blij met  het resultaat.
 

Ik heb ze aan een rail hangen dus ik kan ze ook nog iets hoger hangen en dat zal af en toe ook wel gebeuren He?  Ons kent ons.

 
Ik wens iedereen een fijn en zonnig weekend toe. En degene die het moeilijk hebben heel veel sterkte.
Een lieve groet Anneke