zaterdag 22 maart 2014

Wat heerlijk weer een  weekend. Ik moet zeggen dat ik er echt aan toe was. Een maand geleden is onze vloerverwarming gaan lekken.  Nou hadden we 2 opties,  of de tegelvloer eruit en nieuwe vloerverwarming, of een nieuwe radiator plaatsen. We hebben gekozen voor de minst mooie oplossing een radiator. Omdat we onze langste tijd hier hebben gewoond en over een paar jaar een appartement gaan zoeken. Nu was  ik een paar dagen helemaal niet lekker geweest. Het liefst lig je dan lekker in bed of op de bank.  Maar dat ging niet op want we hadden eindelijk iemand gevonden die de radiator wilde komen plaatsen.  (kennen jullie de filmpjes van Buurman en Buurman). Laten die nou bij ons thuis zijn geweest. Echt niet te beschrijven hoe ze te werk gingen. Vier keer moesten ze terug naar een bedrijf:
1. Er zat een deuk in de radiator.
2. Er ontbraken wat onderdelen.
3. Hij had de juiste boor niet bij zich
4. Hij moest zijn maat halen want hij kon met geen mogelijkheid onder de vloer komen. (te dik)
Dus je begrijpt dat dat zeker niet goed voor mijn gestel was.

Tussendoor ging de bel en kwam daar prachtig verpakt een wortelkrans die ik besteld had bij de mooie webshop Huis en Haard. (dank je wel voor de tip Monica).  Echt een aanrader om daar eens te gaan shoppen.


Ik heb hem aan mijn ladder gehangen daar vond ik hem het mooist staan


Wat een kleurverschil van de muur he? Ik ben een beetje aan het experimenteren. Op advies van vele dames ben ik druk aan het oefenen. Dank jullie wel daarvoor.
Zelf kan ik niet stil gaan zitten als buurman en buurman op bezoek zijn hi hi. Ik had nog een krans liggen en wat verschillende kleuren mos en wat takjes uit de tuin dus alles op tafel geïnstalleerd. Maar het feest ging niet door want  Gikje dacht daar anders overDus het eindresultaat houden jullie nog even van me te goed. 


Nu had ik ook nog een vraagje aan jullie. Ik heb een kroonluchter waarvan ik de bedrading bekleed heb.
(eindelijk ook de juiste kleur muur yes gelukt) 

 Ik ben me daar toch mee aan het klungelen geweest. De bovenkant had ik vastgenaaid en hier en daar de rest met wat steekjes vastgezet. Nu wordt de stof wat smerig en wil ik hem opnieuw bekleden. Weet iemand een wat eenvoudiger manier om hem te bekleden. Alle suggesties zijn welkom.
Lieve blogvriendinnen dat was het dan weer.  Mijn radiator hangt en hij doet het nog ook. 

Ik wens jullie een heel fijn weekend.

Liefs Anneke