zondag 18 augustus 2013

Heerlijke vakantie

Daar zit ik dan een dag na mijn vakantie nog heerlijk nagenietend van de mooie dagen die we hebben gehad. We hebben het zo fijn gehad. Zo luxe om heerlijk ongestoord een boek te kunnen lezen. We hebben eigenlijk nog nooit zo'n luie vakantie gehad als dit jaar. We waren er ook echt aan toe hoor.
We zijn maar 2 dagen weg geweest. Eén dag in het Louwman museum in Den haag.  Het Louwman Museum is een museum voor historische auto's, koetsen, en motorfietsen Het  Museum herbergt 's werelds oudste privé-collectie automobielen. Echt de moeite waard om eens langs te gaan.

Uit de periode na de tweede wereldoorlog bezit het museum onder meer een auto van Winson Churchill  , de Aston Martin die James Bond  gebruikt heeft in Goldfinger ,  een Cadillac van Elvis Presley . En ook staat er een Toyota terreinwagen die door Prins Bernhard aan het Wereld Natuurfonds werd geschonken.
Omdat we toch vlakbij Katwijk waren hebben we ook nog de prachtige winkel van Esatto bezocht.  Ik had mooie foto's gemaakt maar  bijna dezelfde foto's zie ik ook op verschillende blogs voorbijkomen

Maar ééntje kan wel he? Wat een vriendelijk personeel En wat een prachtige spullen van Hoffz. Echt een aanrader hoor.
En dan na afloop nog even nagenieten aan Katwijk aan zee.Het was een heerlijke dag met na afloop  nagenieten op een terras aan zee.
Ik hoop dat jullie ook een fijne vakantie hebben gehad? Ik las al op verschillende blogs de leuke verhalen en veel bloggers zijn ook thuis gebleven om te klussen of lekker naar balkonia. Kan ook heel fijn zijn hoor.
Een lieve groet Anneke