vrijdag 31 oktober 2014

Wij zijn al een paar weken aan het klussen en dat op 2 plaatsen tegelijk. Slim??? Nou nee, maar het was en is wel nodig.
De zolder van ons huis vordert gestaag. We willen volgend jaar ons huis te koop zetten,  daarom zijn we bezig het toch zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Maar we zijn ook in ons boshuisje bezig. Wij hebben het huisje 15 jaar geleden gekocht. Het was erg klein dus hebben we er een stukje aan laten bouwen met de instructie van de directeur van het bos dat het huisje niet groter mocht zijn als 58 vierkante meter.
We wilden een zo'n  'groot' mogelijke kamer en dat ging natuurlijk ten koste van de 2 slaapkamertjes, die piepklein zijn,  maar 3 bij 2,25 meter. In één van de kamers stond een antiek houten bed die ik geschuurd en geschilderd heb in de ons bekende verf carte colore. 3 keer moest die geschilderd worden om hem dekkend te krijgen. Hij is goed gedekt toch?

De wanden zijn licht grijs en het bed een tint donkerder. (op de foto weer moeilijk te zien).
En de rolgordijntjes weer een slagje donkerder. Echt ton sur ton. Wij hebben bij  Ikea een grijze sprei gekocht. Het lijkt wel 10 tinten grijs. 
Bij Ikea staat een leus denk groots hi hi. (dat hi hi verzin ik er natuurlijk zelf bij).  En hoe je een kleine ruimte creatief kunt benutten pf.. Maar een ruimte van 3 bij 2,25 meter geloof me dat valt niet mee. Maar een uitdaging is het wel. 
We hebben  voor een laminaat vloer gekozen. Verweerd eiken met een vleugje grijs erin (ben vergeten hem te fotograferen). 


En dit tafeltje hebben we gekocht bij Leen Bakker We vonden hem zo leuk. Hij is van sloophout gemaakt, en past precies bij het bed. Nou mijn eerste projectje is af, op naar de volgende.

Ik wens jullie allemaal een heel gezellig weekend, en vind het fijn dat er weer nieuwe volgers zijn.
Hartelijk welkom. Ik hoop op een gezellig contact. En Lida ik probeer steeds op je blog te komen maar dat lukt niet.  Ik vind het zo leuk dat je me volgt. 
Liefs Anneke