vrijdag 23 oktober 2015

SCHEEF

Vandaag even bij een kennis op de koffie geweest. Ik kijk echt mijn ogen uit hoe sfeervol ze het heeft ingericht. Echt blogwaardig hoor. Wie weet krijg ik haar wel zo ver om haar inrichting met ons te delen. Ze had in haar kamer een mooie grespot staan. Bij de kringloop voor 2 euro zei ze vrolijk. Nu kom ik daar toch regelmatig maar ik zie bijna nooit iets. Ja  ZOOI .  Richting huis bleef die grespot maar in mijn gedachten, bijna  thuis draaide ik toch de auto om richting de kringloop. Ik  wilde toch nog eens kijken NIETS hadden ze echt balen hoor. Wel zag ik bij de uitgang een donkerbruine gedraaide lampenvoet staan die ik wel leuk vond maar wel voor de hoofdprijs 12,50 stond er op het kaartje.   Ik met die poot naar de kassa en met mijn onschuldigste gezicht vroeg ik of die prijs wel klopte???? Ze keek van de poot naar mij en weer terug en zei dat ik hem voor 10 euro mocht hebben. Tja toch maar gekocht om dat ik hem leuk vond. 


 Thuis heb ik hem in de dasty gezet en een paar uurtjes laten inwerken. Dat helpt echt,  met een schuursponsje heb ik hem helemaal kaal gekregen en laten drogen. Ik blij met het resultaat tot Jan zei .... IS DIE NIET EEN BEETJE SCHEEF??


Hij was zo scheef als een ..... Ik heb hem expres even bij de tegeltjes gezet zodat jullie mijn pronkstuk kunnen bewonderen ggrrr. 

Tja wat nu??? Ik heb hem een paar uur in  een emmer water gezet en Jan heeft hem met een hoop uh's en ah's weer rechtgekregen. Na het drogen heb ik hem in de loogbeits gezet en nu ben ik er blij mee. 


 

  Hier ook nog een foto van de voorkant van de keuken. Omdat we nog steeds in de welles nietes fase zitten van wel of niet verhuizen hebben wij de keuken zo gelaten. 


Maar blijven we hier dan ga ik hem verven.

Ik wens jullie een heel fijn weekend.

En ik wil jullie bedanken voor alle lieve reacties die ik van jullie mag ontvangen.