zondag 28 april 2013

Voordat ik over de vrijmarkt vertel wil ik nog even iets anders kwijt. Ik ben al heel lang op zoek naar een stenen Ram. Maar overal is hij uitverkocht. Er is gewoon niet aan te komen. Een week of 2 geleden keek ik eens op MP en wat schetste mijn verbazing er stond een Ram te koop. Maar wel voor een heel lage prijs. Dus ik mailen dat ik wel belangstelling voor de Ram had.  Kreeg ik een mail terug met antwoord .... jij eerst betaal dan ikke Ram stuur.
Dus ja wat denk je dan.....  Eerlijk???  Nou daar trap ik dus mooi niet in. Maar stiekem keek ik steeds of hij nog te koop stond. En dat stond die.
Omdat de prijs zo laag was dacht ik..... ikke doene het hi hi.  De verzendkosten waren 12,50 euro omdat hij vrij zwaar was, maar daar wilde hij ook wel de helft van betalen.
Dus na hem betaald te hebben hoorde ik helemaal niets meer van hem dus dat was voor mij een bevestiging he?
Tot gisteren... TNT kwam een grote zware doos brengen en raad eens..... mijn Ram kwam daaruit.

Ik schaamde me echt oprecht voor mijn vooroordeel. Maar ik ben zo blij  ik heb hem echt voor een prikkie.

Maar nu de vrijmarkt die werd hier in de wijk gehouden. Ik had mijn fototoestel thuisgelaten want er stonden hoofdzakelijk kinderen met een kleedje. Ik hoopte iets voor mijn kleinzoon te scoren. Maar heb toch een paar leuke vondsten gekocht.


 
Een bonbonschaaltje met hele tere bloemetjes (volgens mij zijn het anjers)
voor 0,50 eurocent.

En bij hetzelfde kleedje zag ik dit zilveren stelletje staan.


Eierdopjes die wel nodig gepoetst moeten worden hoor. Daar heb ik 5 euro voor betaald.
Geen geld vond ik het.


En iets verderop zag ik deze grote mand die ik op de aanrecht zet, want ik kom altijd chronisch tekort aan ruimte. En zoals jullie zien ben ik ook al helemaal in de oranje stemming met mijn oranje wuppie. Hij wilde perse ook op de foto hoor. Nou ik moet jullie zeggen mijn dag was goed.
Nog een hele fijne zondag. Liefs Anneke