zaterdag 20 september 2014

De afgelopen 2 weken zijn we aardig druk geweest. In het boshuisje (wordt een maandenplan) willen we de twee slaapkamertjes aanpakken. Er lag lichte vloerbedekking in en je hoeft niet veel fantasie te hebben om te weten dat in een bos de vloerbedekking daar niet tegen kan. Dus één kamertje hebben we al helemaal leeggehaald het antieke houten bed uit elkaar gehaald. En yes ik mag hem schuren en schilderen. Nu was het moeilijk om een kleurkeuze te maken. Het zijn kleine kamertjes 3 bij 3 en het plafond is van riet (zie foto) dus een donkere kleur kunnen we wel vergeten. Maar we zijn er uit. Voor de muren hebben we Albast van Carte Colore genomen en voor het bed Corno.   Ik vind het contrast wel mooi. Voor de vloer nemen we een laminaat. Dat is voor zo'n ruimte toch praktisch.
Graag had ik de kozijnen ook de kleur corno gegeven maar we zijn met zijn tweeën he?
Ik hoop over een aantal weken het eindresultaat te kunnen laten zien.
Maar dat is nog niet alles thuis heb ik  de trap naar de zolder helemaal kaal geschuurd.
Stiekem vind ik hem ook wel mooi zo. Het laminaat op zolder is dezelfde kleur als de trap.
Dus jullie zien aan alle kanten wordt er gewerkt.

En nu even iets anders Mijn vriendin heeft haar huis in Nieuwegein verkocht en heeft een prachtig huis nabij Groningen gekocht. Jan en ik zijn er vorig weekend geweest. Wat woont ze er prachtig. Ik zal jullie wat foto's laten zien waar ze op uitkijkt. Zo mooi.
                                                      Het zijn aardappelvelden en mais.
                                                        en kijk je links dan zie je de bossen
                                                       's Winters  lopen hier veel herten


En dit kleine paardje staat bij haar in de tuin. Enig he? Ze vertelde dat er in de buurt nog een mooie boerderij te koop staat voor maar 150 euro. Je zou bijna in de verleiding komen om hier in dit prachtige gebied te gaan wonen.
Hier is het nog steeds zonnig en warm. We kunnen nog steeds heerlijk buiten zitten.
Een heel fijn weekend,
liefs Anneke

Dank jullie wel voor het reageren op het bedrag van de boerderij. Zou leuk geweest zijn 150 euro. Maar helaas het is 150.000 euro. Het scheelt maar 3 nullen hoor.

Geen opmerkingen: