zaterdag 2 februari 2013

Hebben jullie dat ook gehad dat je een paar weken geleden werd verrast doordat WLS al in de winkel lag? Veel vroeger als gedacht? Nu heb ik altijd een rare gewoonte. Het eerste wat ik doe is, als ik het blad zie, kijken wanneer komt het volgende blad weer? Maar ik heb geen datum kunnen vinden. En soms laat ik hem wel dag ongezien liggen, gewoon zonde om al te kijken en me dan verheugen op het moment dat ik heerlijk alleen ongedwongen kan kijken. Nu liep ik gisteren bij de AH en wat schetste m'n verbazing daar lag de nieuwe Landelijk Wonen. Dus hebberig als ik was ging hij meteen in mijn boodschappencar. Ik vond het wel vreemd natuurlijk omdat hij 1 x in de twee maanden verschijnt maar ik was te blij met mijn blad.
Ik moet zeggen het is geen onaardig blad hoor. maar het is niet de WLS. Maar toch vond ik het een instinkertje. Ik wil ook nog even een foto laten zien van een trog waar ik normaal m'n geweien in heb liggen maar nu voor de verandering wat groen in gedaan. Het was weer moeilijk hem op de foto te krijgen omdat hij nogal groot is. Maar ik wilde hem toch aan jullie laten zien. Er naast staan 3 sfeerlichtjes gemaakt van hoorntjes. s'Avonds als ze branden geeft het een heel gezellige sfeer.
Ik wil iedereen bedanken voor de lieve reakties op mijn vorige blog. En ik wil ook graag Alie bedanken voor haar leuke reakties. Alie ik heb al verschillende pogingen gedaan om je blog te bekijken maar op de één of andere gekke manier lukt het me niet op je blog te komen. Lieve groet van mij Anneke

18 opmerkingen:

Martine zei

Ja vreemd, want de wls verschijnt de laatste tijd elke keer een paar weken eerder. Ik lees eerlijk gezegd ook als eerste wanneer hij weer komt ( kan niet snel genoeg zijn hi hi). De landelijk Wonen heb ik ook, die vind ik ook leuk, vooral de foto's. De tekst lees ik eerlijk gezegd niet helemaal.
Wat een leuke kandelaars, net of ik ze meer gezien heb :) ik hoorde dat jij ook die ijzeren hebt van hoffz. Leuk, het andere exemplaar staat hier :), naast die windlichtjes. ( uit die leuke winkel in Ochten)
Fijn weekend, liefs Martine

Ger zei

Dag Anneke,

Ben niet zo gefocust op de bladen,loop van tijd tot tijd gewoon naar het lectuur rek bij AH of bij mijn kantoor/boekhandel binnen en blader door verschillende magazines,niet bij alle bladen mogelijk helaas omdat ze ingeseald zijn, maar dan moet de voorkant mij wel heel erg aanspreken wil ik het kopen.
Er zijn wel enkele bladen waar mijn voorkeur naar uit gaat en die variëren van koken,landelijk,wonen,reizen tot tuinen.Ben ook niet het type wat meteen naar de winkel holt om een blad gaan te kopen omdat er een ''bekende'' persoon in staat uit de blogwereld.
Als ik in de winkel ben en er toevallig aan denk wanneer ik voor het rek sta is de kans groot dat ik even een kijkje neem,en moet dan concluderen dat de foto's van het huis en inrichting en het verhaal in die rubriek al zo vaak te zien en te lezen zijn geweest op internet dat ik het wel mooi blijf vinden(laat dat ff duidelijk zijn;-)) maar de spanning er een beetje af is voor mij.

Soms word ik geprikkeld door wat ik lees in blogland....zoals na het lezen dat Bonnie en Gea met hun huis/interieur in JDL staan,dus mijn belangstelling is dan groot en bestelde het magazine dan ook bij Brocante Webshop van Bonnie en René.
Het enige magazine waar ik graag een abonnement op zou willen hebben is Nest,ik kom het veelzijdige blad vaak tegen in de lectuurmand van gezellige B&B's waar wij verblijven bij onze zuiderburen,maar het is mij niet gelukt vanuit Nederland om online te abonneren.

Wat komt je potloodplant mooi uit in de trog, het groen krijgt mede door de kleuren van het hout nog een frissere uitstraling.

Fijn weekeind en lieve groeten!!
Ger

It Is The way of life zei

Ik heb van de week ook de nieuwe WLS gekocht vind het altijd weer heerlijk om hem door te bladeren en nieuwe inspiratie op te doen !
Die jij gekocht hebt bij AH ga ik ook eens aanschaffen lijkt me ook een mooie blad !
Fijn weekend Anneke.
Liefs Ida

Mayflower zei

Ik heb dit blad ook een keer gekocht, een mooi blad om te lezen, maar ik vind net als jij de WLS mooier, ik heb hier al jaren een abonnement op.
Wat een prachtige trog en wat staat het groen er mooi in, ook je lichtjes van hoorntjes vind ik supergaaf.
Fijn weekend en leuk dat je meedoet met de Give Away.
Lieve groet, Mea

het moonhuis zei

Die blader ik snel in de winkel door,meestal neem ik m dan niet mee hoor.Volgens mij is ie er nog niet zo lang.
Maar we hebben al een landelijk wonen blad en ik vind die persoonlijk ook veel mooier.
Mooie houten trog,ik heb er ook zo een,leuk om elke keer weer iets anders in te doen.
Die hoorns voor waxine's,wil ik eigenlijk ook wel hebben hihi!
Fijn weekend!!!!

Liefs,Monica

Blomkje en Wenje zei

Ik ben lid van de WLS en hou het eerlijk gezegd niet heel erg bij wanneer hij uitkomt. Ben wel altijd blij als hij weer in de bus ligt :)

Fijn weekend

Groetjes, Pietrik

Bonjade zei

Vind je lichtjes zo mooi...zit er nu parelmoer binnen in?
En mooi dat groen bij het hout.......
Ga ook maar eens richting AH voor de WLS dan ;)

Fijn weekend

Liefs

Landelijk at Home zei

Ik ben ook lid van de WLS. Ik heb toevallig deze week de Landelijk Wonen eens doorgebladerd in de supermarkt, maar had het al snel gezien. Vind de WLS veel mooier.
En ik was deze keer ook erg verrast over het tijdstip, maar ben altijd blij als hij weer op de mat ligt. Kopje koffie erbij en lekker op de bank ;)

Groetjes Wilianne

Mirjam zei

Hallo Anneke,
ja zeg, die titel lijkt er ook zo veel op, ik kan me voorstellen dat je je vergist hebt...
Ik wens je een fijn weekend,
Lieve groet,
Mirjam

Marjonel M zei

Ik vindt de wls het mooist, en het lijkt inderdaad wel of het blad steeds eerder in de schapen ligt, en landelijk wonen die heb ik al een week in huis....Ik vindt je hoorntjes voor lichtjes heel stoer,

Veel liefs, Marjonel

What's in a day zei

Je hebt in ieder geval leesvoer:) maar de wLS is idd erg leuk om te lezen, af en toe bladeren in een ander blad vind ik trouwens ook wel leuk hoor.
je trog is mooi zeg en heerlijk frisgroen...
Pinterest is trouwens een online prikbord waarop mensen van alles verzamelen, ik heb er geen maar vind het wel leuk om er te kijken, www.pinterest.nl

Fijn weekend en lieve groet,
Eefie

lia zei

Deze landelijk wonen heb ik toevallig deze week ook gekocht. Ze lijken allemaal op elkaar. En om heel eerlijk te zijn, vind ik ze de laatste tijd allemaal tegenvallen.
Het groen staat heel mooi in de trog van je.

Fijn weekend
Liefs Lia

It's me zei

Leuk gedaan zo met de plantjes.....die waxine lichtjes ervoor hebben wij ook...fijn weekend...liefs Ria...xxx...

Alie zei

Hoi Anneke, wat lief dat je me even noemde. Ik heb daar al meer klachten over gehad en weet niet waarom het niet lukt. Iemand tipte me dat het via google wel lukte om op mijn blog te komen. Ben ik niet de enige die de WLS altijd even laat liggen, wacht dan op een lekker geniet-momentje. Fijn weekend, Alie

AweSomeLiving By Rosita de Jongh zei

heb het blad nog niet gezien dus moet nog even gaat kijken ...leuk dat groen in de trog ....geniet er lekker van nog een fijn weekend lieve groet rosita

IS Interieur Styling zei

Hoi Anneke,even buurten bij je. Toevallig heb ik het nieuwe W L S nr.van febr. maart en ja dat is echt wel genieten.
Je trog is mooi opgemaakt met moderne groene plantjes leuk.
En ik vind je foto's goed uitkomen, weet je wat ik denk dat je net als mijzelf. Je eigen foto's wel een te kritisch bekijkt, maar misschien is dat juist goed. Daar komen van die mooie blog berichten van.
Groetjes Ingrid

Bonjade zei

Dank voor je lieve bericht op mijn blog. De JDL is niet in de gebruikelijke winkels te koop maar wel in veel winkels met woonaccessoires. Verder is ie te koop bij veel blogsters in hun webshop. Wij verkopen hem ook (geheel vrijblijvende tip ;)

Fijne week

Lieve groet

lia zei

Hoi Anneke,

Je reacties komen allemaal binnen hoor, maar ik moet toestemming geven om ze te plaatsen.
Let de volg keer maar eens op, als het goed is komt er dan wat te staan.

Lieve groet Lia