zaterdag 24 november 2012

Gisteren een heerlijke middag gehad We hebben de on route gevolgd. Eerst zijn we de passe partout
gaan ophalen bij Seizoen & Stijl. Nou werkelijk de sfeer was grandioos.  Maar we moesten snel naar Carola van Hoffz want daar had ik een afspraak mee. Het is natuurlijk altijd leuk om wat advies te krijgen. En dat advies kreeg ik in het geweldige huis van José van Seizoen & Stijl. Ze gebruikt veel natuurlijke materialen veel linnen stoffen en vergrijsde tinten. Echt geloof me of niet ik had mijn fototoestel bij me maar ik heb bijna geen foto's gemaakt. Elk hoekje in huis is zo sfeervol ingericht ik keek echt mijn ogen uit. Door Carola werden we meteen getrakteerd op een echt stuk Limburgse vlaai. Ze heeft me wel wat bruikbare tips gegeven. O.a. voor de tafel die aan de wand staat.  Ik moest gaan zoeken naar een groot object op tafel. Ik wil ook heel subtiel een kleurtje in de kamer en ze heeft me een nummer gegeven van een kleurstaal in echt vergrijsd roze of paars. 2 prachtige kleuren waar ik van de roze kleur de  stof ga bestellen om  kussens te maken.
Natuurlijk hebben we ook de andere huizen aangedaan. Elk huis had zijn eigen sfeer maar allemaal even mooi. We hebben heel wat inspiratie opgedaan. En werden in al de 4 huizen allerhartelijkst ontvangen. Echt ik zit nog helemaal na te genieten. Maar ik wilde natuurlijk toch nog even terug naar Seizoen & Stijl want zo'n dag wil ik niet met lege handen naar huis gaan hoor. En daar stond deze prachtige houten pot/bak. 

5 opmerkingen:

Corine(THUIS) zei

Wij waren er gisteren ook! Heerlijk geïnspireerd kwamen we eind vd dag weer thuis :)
Mooi dat jij dat ene stoere item voor op tafel in ieder geval al gevonden hebt, nu nog wat met de gekozen kleuraccenten...

Marjonel M zei

Het feestje ging helaas aan onze neus voorbij door de dikke mist die over het land hing grrrr, jammer ik baal er nog van.
Maar ik geniet wel van jullie foto's.

Groetjes, Marjonel

Anneke zei

Ja ik ben er echt blij mee. Heb je ook nog wat gekocht?

Anneke zei

Och Marjonel wat sneu en wat zal je gebaald hebben zeg.

Judith zei

Wij hebben ook genoten van een heerlijk dagje (zijn af en toe wel van de route afgeweken om nog wat andere adresjes te bezoeken) en ieder huis had wel weer wat moois te bieden. Denk dat ze bij Seizoen en Stijl een paar dagen goed verkocht hebben, want zou er iemand met lege handen huiswaarts gekeerd zijn???