dinsdag 2 oktober 2012Houten schalen heb ik in overvloed. Ik gebruik ze dan ook vaak. De ene keer zet ik er glazen vaasjes op met wat bloemen. (de bloemen had ik van een kennis gekregen).  Maar  nu zag ik in een woonblad dezelfde  schaal als ik heb en  met dezelfde kandelaars die ik op zolder had staan. Dus ik als een speer naar boven  en zie hier het resultaat.  Laat de winter maar komen. Leve de woonbladen.

7 opmerkingen:

Alie zei

Prachtig tafereeltje geworden zo, ben ook zo gek op dadeltakken, heb ze overal liggen. Ik zie dat je ook een antieke kast hebt. Ik heb er ook één, maar die staat er al 19 jaar en nu wil ik hem een tijdje weg hebben, eens iets anders. Groetjes Alie

Anneke zei

Ja die kast stond vroeger bij mijn oma. En later bij mijn ouders en nu hem ik hem ook al heel wat jaren. Hij heeft jaren op zolder gestaan en dan ineens wordt je wat sentimenteel en heb ik hem naar de kamer gehaald. Ik zou hem best grijs willen schilderen maar mijn man wil daar niets van horen. Ik zou ook wel eens een andere kast willen hebben hoor. Hoe ben jij aan je kast gekomen?

It Is The way of life zei

Mooi die houten schalen en met de dadeltak en de kandelaars heb je er een een leuk sfeertje van gemaakt !
Liefs Ida

Anneke zei

Hallo Alie, Ik zou graag je blog willen bekijken maar ik heb verder geen gegevens van je. Zou je je blog willen doorgeven?

amy zei

Top zeg!

Anoniem zei

Hoi Anneke,

Ik ben helemaal weg van die houten kan/mok? op dat dienblad. Ik heb al wat uren op het net achter de rug, op zoek naar net zo'n kan/mok.

Ten einde raad :) vraag ik het maar zo: kun je mij vertellen waar je die gekocht hebt?

Dank je wel.

Groetjes,

Wilma Bodeving
fambodeving@hotmail.com

Anneke zei

Ik heb hem zo', 3 jaar geleden gekocht bij Hoeve Hofackers in Baarlo. Als je een keer in Limbiurg bent is het zeker de moeite waard daar eens een kijkje te nemen.
Ze hebben ook een webwinkel WWW.hoevehofackers.nl
succes hoor.