zaterdag 13 oktober 2012
7 opmerkingen:

lia zei

Ik denk, dat die niet meer weg gaat. Want als een kat op de rug gaat liggen is het een teken dat hij zich ontspannen en thuis voelt.
En geef hem/haar eens ongelijk in zo'n lekkere stoel.

Fijn weekend,
Lieve groet Lia

Anneke zei

Ja ik ben er ook bang voor. Maar we genieten ervan hoor. Ik ben alleen bang dat er vandaag of morgen iemand op de stoep staat en de kat komt ophalen.
Jij ook een fijn weekend
Lieve groet Anneke

Mirjam zei

Dat is een blijvertje hoor, die heeft zijn plekje helemaal gevonden!
En jullie zorgen zo lief voor hem, dat is duidelijk!
Lieve groet,
Mirjam

Anneke zei

Ja we verzorgen hem ook goed hoor. Maar hij begint nu zijn nagels te scherpen aan onze oude tafel. Dus als we niet thuis zijn bouwen we een hele barricade om de poten van de tafel. Je moet er wat voor over hebben he?
Een lieve groet
Anneke

lia zei

Hoi Anneke, ik ben je mail adres kwijt, dus doe het even zo.
Maar die pot is poreus en als jij daar een plant in zet waardoor er water in de pot komt kan het zijn dat hij daardoor groen uit geslagen is. Maar hoe je dat weer weg krijgt. Misschien kun je hem gewoon met water afdoen en dan laten drogen. Als ik hem eens gebruik voor bloemen dan zet ik er altijd een glazen vaas in.

Groet Lia

AweSomeLiving By Rosita de Jongh zei

Hoi Annekke leuk dat je een reactie op me blog heb gegeven en natuurlijk kom ik ook even op jou blog kijken , zie dat je net ben begonnen en wens je daarom ook heel veel plezier met bloggen ,zie hele leuke spulletjes voorbij komen en ook al vind je zelf dat het foto maken niet zo goed lukt het staat er goed op hoor ....hoe meer foto,s je maakt hoe beter dat het gaat zo hebben wij dat ook ....prachtige kandelaars heel sfeervol hoekje zo en die houtenschalen wauwwww ......je ziet zo al dat die kat het helmaal naar zijn zien heeft en zijn plekje wel heeft gevonden zo ...gewoon lekker van genieten ...ik ben volger geworden wens je voor nu een fijne week en tot je volgende post ...lieve groet rosita

Anoniem zei

Leuk Anneke dat je bij mij kwam kijken en reageren. Ik ga jou ook volgen hoor!
Ik klikte in mijn leeslijst op de link van vandaag, 15-10, maar die staat er nog niet op.

Lieve groet,
Gerry