maandag 24 september 2012

2 jaar geleden heb ik wat afgereden en gebeld om deze lamp te pakken te krijgen. En nu zie je ze veel in landelijke woonwinkels.  Maar ik heb nog steeds geen spijt van mijn aankoop . De lamp is tijdloos en ik vind het een aanwinst voor mijn kamer. Nu moet ik er wel bijzeggen dat ik een lampentik heb. Mijn zolder begint behoorlijk vol te raken met allerlei soorten lampen. En af en toe gaan familie of kennissen eens op zolder kijken of er niets voor hun gading bijstaat. Want mijn ervaring is wel "staat het eenmaal op zolder dan blijft het daar ook".  Ik ben ook een beetje aan het brainstormen over mijn te kleine woonkamer. Mijn kamer is aan de voorkant vrij smal en bij het zitgedeelte ruim 4 meter. Ik kan er weinig mee schuiven en kijk dan af en toe met jaloerse blikken naar de kamers van jullie.  Ik vind het altijd moeilijk kleur te gebruiken.  Alleen ben ik er nog  niet uit welke? Mijn kamer heeft wel verschillende kleuren grijs en dat is heel rustig in huis. En mijn wanden zijn grijsgroen wat ik ook een prachtige kleur vind.  Maar nu de herfst weer in volle hevigheid aantrekt wil ik eigenlijk wel een klein beetje kleur in huis. Maar wel heel subtiel. Dus heeft iemand nog een leuk idee? Ik hou me aanbevolen hoor.

5 opmerkingen:

Corine(THUIS) zei

Onze woonkamer is in het brede gedeelte 3.75 :) Dus het kan nog kleiner hoor! Ik ben niet zo van de kleur in huis, dus ik kan je geen tips geven..

lia zei

En mijn woonkamer is maar 3.20 breed, dus het kan nog smaller.
Maar als je van kleur wilt veranderen moet je gewoon wat proefjes op een stuk karton of plank zetten. En dat dan gewoon een paar dagen in huis zetten, en steeds ergens anders. Zo doe ik het altijd. Niet dat ik steeds verander van kleur hihi..., maar wel als het nodig is. En ik ga voor zware kleuren.
En van je lamp, dat ken ik.... soms baal je weleens hé. Dan heb je een echte eyecatcher in huis, en later heeft iedereen dat. En met het bloggen krijg je dat nog meer hoor.
Hij is wel heel mooi.

Fijne dag, Lia

It Is The way of life zei

Prachtig hoor je lamp ,en tja voor welke kleur je zal gaan geen idee hier is de hele kamer leigrijs en het bevalt mij prima succes met het vinden van je nieuwe kleur in de kamer !
Liefs Ida

Anneke zei

Mijn kamer is aan de voorkant 2.60 meter en bij het zitgedeelte meer als 4 meter. Dus we kunnen helaas nooit eens schuiven. En ik heb ook geen kleur in huis hoor. Ik hou erg van verschillende tinten grijs. Maar ik zou wel heel subtiel een bescheiden kleurtje bijvoorbeeld in de kussens of zo willen hebben. groeten Anneke

Anneke zei

Ja grijs ik ben er ook gek op. Mijn kamer is ook in verschillende grijstinten.
Liefs Anneke